VIP ME APARAT PËR GJETJEN E KAFSHËVE SHTËPIAKE

8

Kompania “VIP” ka prezantuar sot ofertën e saj më të re, një prodhim unikat kësaj radhe i dizajnuar për kafshët shtëpiake. “MyKi” aparati është i kapshëm ekskluzivisht në rrjetin “Vip” u ndihmon pronarëve të kafshëve shtëpiake që të ndjekin lëvizjen e tyre dhe lokacionin ku gjenden, edhe ata në kohë reale duke shfrytëzuar aplikacionin Android/iOS.
Nga kompania VIP kanë thënë se pavarësisht se sa trajnohen kafshët shtëpiak, ekziston mundësia që të humben, ndërsa në ato momente reaksioni i shpejtë nga ana e pronarëve është e një rëndësie të madhe.
My Kit është aparati i cili u mundëson pronarëve që të ndjekin lokacionin kafshëve dhe të dinë saktësisht se ku gjenden.
Nëpërmjet GPS, LBS dhe W-Fi lokacionin, MyKi Pet mundëson lokacion preciz të kafshëve deri në saktësi prej 10 metra. Pronari mund të vendos edhe zonë të sigurt rreth vendit të zakonshëm të shëtitjes dhe nëse kafsha kalon atë zonë, ai do të merr notifikim në të njëjtin moment.
MyKi Pet është e kapshme për 0 denarë, për Marrëveshje e nënshkruar në 24 muaj për modelin tarifor “Vip MyKi Pet”, me parapagesë prej 199 denarë në muaj.